Winter Circus Meppel presenteert ‘Vintage Festival’

Het gezelligste Uitje tijdens de Kerstvakantie voor de hele familie

 

Vanaf 23 t/m 30 december 2023

dagelijks 2 voorstellingen

Terrein Open 1 uur voor aanvang met Vermaak en Foodtrucks

Parkeerterrein Stadhuis Molenpad / De Boompjes te Meppel

Hooggeëerd Publiek

Winter Circus Meppel Het Festival Circus voor de hele familie! Eigenzinnig, grappig, theatraal, verbazing, verwondering Bij ons staat het persoonlijke en de beleving voorop.

Welkom

Na het overweldigende succes van editie 2022 is het niet meer dan logisch dat het Winter Circus Meppel een vervolg krijgt. In 2023 helaas niet meer op het Bleekers eiland maar U kunt ons vinden op het parkeerterrein achter het Stadhuis aan het Molenpad. Wij gaan er alles aan doen om het terrein compleet om te toveren naar een gezellig uitbundig Festivalterrein.

Festivalterrein

Het Circus Festival is 1 uur voor aanvang geopend. Bij aankomst wordt men verrast door een kleurrijk tentencomplex met kampvuur en feeërieke verlichting. Verschillende tenten met gezellige zitjes, Oudhollandse spelen, Rariteiten, Steltenlopers, Jongleurs en overige Kunstenmakers vermaken de gasten. Er zijn Foodtrucks en een Festival bar. De circus workshops en de nostalgische spelletjes vinden plaats op het overdekte buiten terein.

Piste vrij en laat de show beginnen!

Een fantastische show met topartiesten zorgvuldig samengesteld en passend bij het thema ‘Vintage Festival’ artiesten die met passie en vol overgave hun acts presenteren. Waarbij er een mooie mix ontstaat tussen romantiek, humor, spanning en vermaak pur sang. Een theatraal sausje completeert het geheel!
Wij gaan U meenemen in een ‘rollercoaster’ aan emoties! Een gulle lach, een traan van ontroering of hand in hand op de tribune genieten van een gezamenlijke beleving. Komende Winter wordt het onbeperkt lachen, verbazen, de gevoelige snaar raken, misschien zelfs huiveren. Dit mag u niet missen!

Vanaf zaterdag 23 december t/m za 30 december zijn er dagelijks 2 voorstellingen. Klik hier voor shows & Info

Wij nodigen u van harte uit voor ons Gezellige Circus Festival Amusement voor de hele familie. Kom en beleef de magie van Wintercircus Meppel.